Tipy na darčeky z rodiny IONICKISS

 

Kto by nezbožňoval dávať darčeky ľuďom, na ktorých mu záleží. Obdarovanie a s ním spojená príprava darčekov je tradícia stará ako ľudstvo samo. Ľudia si touto formou preukazujú svoju vzájomnú náklonnosť, či vďačnosť. Darčeky jednoducho spájajú a dávajú najavo, že na obdarovanú osobu myslíme a záleží nám na nej.

 

Výber toho správneho darčeka môže byť niekedy celkom náročné. Vybrať ten skvelý a jedinečný darček, ktorý nielen poteší, ale ktorý bude obdarovanému tiež úplne vyhovovať, nie je až také jednoduché.

Rozhodli sme sa vám výber maličko uľahčiť a prinášame tipy na darčeky z rodiny IONICKISS. Darovať zdravie je nielen veľmi praktické, ale tiež vždy urobí vytúženú radosť, ktorá je podstatou darovania.

 

Darčeky pre ženy, dievčatá a mamičky

 

IONPA HOME

Luxusná sonická ionizačná kefka pre domácu zubnú hygienu v krásnej bielej perleťovej farbe. Kefka je vybavená časovačom, nabíjacou batériou a stojanom. Ďalej potom displejom a štyrmi režimami čistenia. Náhradné hlavice majú antibakteriálnu úpravu a jemné kónické vlákna. IONPA HOME rozžiari úsmev každej žene a svojim luxusným vzhľadom pristane aj každej kúpeľni.

 

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

IONPA TRAVEL

Ľahká a kompaktná cestovná kefka, ktorá sa zmestí do akéhokoľvek batohu, kabelky alebo dokonca vrecka. Ženy ocenia nielen jeho atraktívne farebné prevedenie, ale aj možnosť ho využiť kdekoľvek v teréne, a to aj bez použitia zubnej pasty. S púzdrom sa tak navyše stáva hygienicky čistým aj v batožine. Napájanie iba jedným kusom AAA batérie z neho robí toho najlepšieho spoločníka na cestách. Aj napriek svojej veľkosti ponúka dva režimy čistenia, sonický pohyb a samozrejme veľmi efektívnu ionizáciu, ktorá zaistí dlho čisté zuby bez zubného povlaku.

 

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

NÁHRADNÉ HLAVICE

Ženy a ich zuby majú v obľube skôr jemnejšie zaobchádzanie. Uprednostňujú teda predovšetkým hlavice SOFT a EXTRA SOFT s kónickými vláknami na dokonalé čistenie. Na precízne dočistenie potom oceňujú hlavicu SINGLE TUFT. Je však možné vybrať akékoľvek výmenné hlavice v našej ponuke. Všetky sú kompatibilné s ponúkanými kefkami. Uzatvorenie krytu IONPA TRAVEL je však možné len s hlavicami TRAVEL alebo KIDS.

 

Darčeky pre mužov, chlapcov a oteckov

IONPA HOME

Luxusná sonická ionizačná kefka pre domácu zubnú hygienu v tmavo modrej atraktívnej farbe. IONPA HOME je vlajkovou loďou rodiny IONICKISS, vďaka unikátnej ionizačnej sonickej technológii. Kefka je vybavená štyrmi režimami čistenia, displejom, časovačom, alkalickou dobíjacou batériou, nabíjacím stojanom a spĺňa najvyššie parametre pre pokročilú technológiu v starostlivosti o zuby. Čerešničkou na torte sú hlavice IONPA HOME, ktoré majú antibakteriálnu úpravu a kónické vlákna na precízne čistenie.

 

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

IONPA TRAVEL

Pre mužov na cestách je vhodný menší brat kefky IONPA HOME, a to cestovná ionizačná sonická kefka IONPA TRAVEL. V ľahkom kompaktním, matne čiernom farebnom prevedení, sa snúbi sila iónov so sonickým pohybom, ktoré sa postarajú o hladké zuby a zdravé ďasná kdekoľvek sa práve nachádzate. A to aj bez použitia zubnej pasty. Veľkým benefitom je napájanie jedným kusom AAA batérie. Teda už žiadne zbytočné káble v batožine! Kefka aj napriek svojej veľkosti ponúka dva režimy čistenia.

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

NÁHRADNÉ HLAVICE

Náhradné hlavice k obom ionizačným kefkám majú antibakteriálnu úpravu a jemné kónické vlákna - IONPA TRAVEL aj IONPA HOME. Niektorí muži uprednostňujú tvrdší kaliber, a to hlavice MEDIUM. Je však možné vybrať akékoľvek výmenné hlavice v našej ponuke. Všetky sú kompatibilné s ponúkanými kefkami. Iba dovretie krytu aj kefky IONPA TRAVEL je možné s hlavicami TRAVEL alebo KIDS.

 

Darčeky pre deti

IONICKISS KIDS

Unikátna detská manuálna kefka vybavená iónovou technológiou. Jedná sa o kefku navrhnutú priamo pre zdravé detské zuby a ďasná. Zohľadňuje ich motorické zručnosti a veľkosť hlavice zodpovedá detským potrebám (4+). Vďaka efektívnemu čisteniu je skvelým pomocníkom aj pri nosení strojčeka, a to všetko aj bez použitia zubnej pasty. Je ideálnym pomocníkom pri osvojení si návykov dentálnej hygieny deťmi. Navyše svetielko a tlačítko býva výbornou motiváciou na čistenie malých zúbkov.

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

IONPA TRAVEL

Pokiaľ majú deti už správne osvojenú techniku ​​čistenia, je zábavným a veľmi praktickým pomocníkom ionizačná sonická kefka IONPA TRAVEL. Kefka je vďaka svojej veľkosti a nízkej váhe vhodná do menšej detskej ruky. Hlavica má antibakteriálnu úpravu a veľkosťou zodpovedá detským potrebám. Aj napriek svojej veľkosti ponúka dva režimy čistenia, časovač, sonický pohyb a samozrejme veľmi efektívnu ionizáciu.

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

NÁHRADNÉ HLAVICE

Pre tých najmenších sú vhodné hlavice IONICKISS KIDS s rovno strihanými vláknami alebo IONICKISS TRAVEL s kónickými vláknami na ešte precíznejšie čistenie. Hlavica SINGLE TUFT môže byť skvelým pomocníkom, ktorého ocení každý malý zúbok.

 

Darčeky pre starých rodičov, babičky a deduškov

 

IONPA TRAVEL

Táto menšia ionizačná sonická kefka je veľmi ľahká. Ako svojou váhou, tak aj v jednoduchosti jej ovládania. Aj napriek svojej veľkosti prináša poriadnu silu iónov a jemný, a napriek tomu výkonný sonický pohyb. Táto kombinácia je významným pomocníkom v domácej starostlivosti o chrup a zdravé ďasná. Na zachovanie hygienicky čistej kefky je opatrená krycím púzdrom, čo z nej robí vhodného spoločníka aj na cesty, a to aj bez použitia zubnej pasty. 

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

IONICKISS ORIGINAL

Pre priaznivcov klasického čistenia manuálnou kefkou môžeme odporučiť kefku, ktorá vyzerá ako obyčajná, vďaka svojmu dizajnu, veľmi nízkej váhe a absencii sonického pohybu. Vďaka ionizačnej technológii sa však jedná o unikátnu manuálnu kefku, ktorá zaistí o 48% čistejšie zuby a postará sa aj o zdravé ďasná.

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

NÁHRADNÉ HLAVICE

Ďasná naších starých rodičov môžu byť už veľmi citlivé, a preto je výber hlavíc pomerne dôležitý. Náhradné hlavice SOFT a EXTRA SOFT s kónickými vláknami zaistia tú najjemnejšiu starostlivosť a napriek tomu precízne pomôžu s čistením zubov. Pokiaľ sú starí rodičia zvyknutí na bežné rovno strihané vlákna, sú jasnou voľbou hlavice SOFT FLAT.

O vhodnosti akejkoľvek hlavice alebo kefky sa môžete poradiť s dentálnou hygienistkou pani Anetou Stryjovou v našej poradni IONICKISS: poradna@ionickiss.cz
 
 

Stojanček na kefku ako darček

Luxusný stojan z umelého kameňa je navrhnutý na mieru na ručné kefky IONICKISS ORIGINAL, IONICKISS IONIC, IONICKISS KIDS a výmenné hlavice IONICKISS.

Možno ho použiť na pohodlné a hygienické odloženie:

  • manuálnej kefky
  • hlavica
  • ďalších pomôcok dentálnej hygieny (medzizubné kefky, dentálne nite - flossery)

 

Stojan pochádza z českej ručnej dielne neKamen. Je vyrobený z umelého kameňa, čo z neho robí veľmi odolný a krásny doplnok. Vďaka svojej hmotnosti je dostatočne stabilný. Jedná sa o luxusný doplnok, ktorý pristane každý kúpeľni.

 

Darčekové poukazy

A pokiaľ si predsa len nemôžete vybrať, alebo jednoducho nestíhate, môžete darovať DARČEKOVÝ POUKAZ v ľubovoľnej nominálnej hodnote. Obdarovaný má potom dostatok času si vybrať sám, ktorá kefka je jeho srdcu a zubom najbližšia.