Urobte si poriadok vo svojej kúpeľni

 

Všetci to poznáme. Zazvoní budík, otvoríte oči a od tej chvíle začína byť nápor na kúpeľňu enormný. Zvlášť u rodín s niekoľkými deťmi. Ste na seba hrdí, keď sa vám podarí použiť medzizubnú kefku aspoň do polovice odporúčaných dierok a už nezostáva čas myslieť na to, kam tú malú vec ukladáte a či sa vašej ionizačnej kefke pri čakaní na ďalšie použitie darí dobre.

Odchádzate s myšlienkou na to, či sú všetky brušká naraňajkované, ľavá topánka nezdobí pravú nohu, či máte kľúče. Telefón. Kabelku! Skrátka na organizáciu niečoho, ako sú kefky a pomôcky dentálnej hygieny, nezostáva čas. Ony medzitým ležia na vlhkom umývadle alebo vo vlhkom tégliku a baktérie svižne okupujú vlákna kefky.

Rozhodli sme sa vám túto situáciu uľahčiť a započali sme spoluprácu s českou firmou neKamen, ktorá okrem iných praktických vecí vyrába ešte skvelé stojančeky na kefky IONICKISS.

 



Aby ionizačná kefka IONICKISS dobre fungovala a zaistili ste jej čo najdlhšiu životnosť, je potrebné dodržiavať pár jednoduchých pravidiel:

- Po použití kefky pravidelne (aspoň 1-2x týždenne) odoberte výmennú hlavicu, odstráňte prípadné nečistoty a utrite vodiacu titánovú tyčinku do sucha. Takto rozloženú kefku nechajte voľne preschnúť. Nečistoty na tyčinke môžu zapríčiniť nedostatočný tok iónov.

- Kontrolu funkcie batérie stlačením tlačidla vykonávajte približne 1x týždenne. Častejšou kontrolou zbytočne zvyšujete rýchlosť vybíjania batérie.

- Skladujte kefku na suchom mieste vašej kúpeľne a predchádzajte jej pádu. S týmto ľahko a rýchlo pomôžu stojany neKamen. Poďme sa na ne pozrieť viac zblízka...

 


Stojančeky na zubné kefky neKamen:

  • jedná sa o českú firmu s ručnou výrobou,
  • stojančeky zaistia hygienické usporiadanie všetkých pomôcok ústnej hygieny a zabránia ich zatúľaniu sa do útrob vašej kúpeľne alebo náhodné použitie rôznymi členmi rodiny...
  • stojančeky sú vyrobené v jedinečnom vkusnom dizajne z kvalitných materiálov (Corian alebo Staron),
  • vďaka ich váhe sa jedná o stabilné kusy - neprevrhnú sa,
  • možno ich použiť pre umiestnenie:

                                                - ionizačnej kefky IONICKISS
                                                - náhradnej hlavice IONICKISS
                                                - jednozväzkovej kefky
                                                - medzizubnej kefky
                                                - medzizubnej nite



Jednoducho nájdete vždy vaše pomôcky ústnej hygieny na jednom mieste, hygienicky čisté a v suchu. Baktérie a patogénne mikroorganizmy sa potom horšie na vláknach kefky usadzujú. Navyše stojančeky vašej kúpeľni nesmierne pristanú.



Veríme, že ich budete milovať rovnako ako my. Už čoskoro na našom e-shope!