Podcast maminka.cz na tému: Zdravé zuby u detí

 
Zdroj: maminka.cz
 
Spoločne so skúsenou dentálnou hygienistkou a mamičkou Anetou Stryjovou, DiS. a portálom maminka.cz sme pripravili rozhovor na tému detskej hygieny.
 
Ako sa dobre starať o detské zúbky, ako by mala vyzerať detská kefka? Kedy s deťmi na dentálnu hygienu? Ako sa chová zubný povlak? Od kedy začať s čistením medzizubných priestorov? Ktoré potraviny, nápoje a stravovacie návyky detským zubom vyložene škodia? Veľa praktických tipov súvisiacich so starostlivosťou o detský chrup sa dozviete práve v tomto rozhovore.
 
Zdravie začína v našich ústach a ionizačné kefky IONICKISS sú vhodným pomocníkom v prevencii zubného kazu. Ionizácia spôsobuje, že plak je odpudzovaný od povrchu zubov podobne ako pri použití magnetu.
 
Japonské Ionizačné kefky IONICKISS využívajú na odstránenie zubného povlaku pôsobenie iónov. Patentovaná japonská technológia spôsobuje, že povlak je odpudzovaný od povrchu vašich zubov podobne ako pri použití
magnetu.
 

how-works-beforehow-works-after

 

Pre malé zúbky nájdete v našom portfóliu detské ionizačné kefky IONICKISS KIDS s mäkkou hlavicou KIDS, ktorá je mäkká a perfektne vyhovujúca potrebám detí. Na konci hlavice sa nachádzajú predĺžené vlákna v tvare striešky pre lepšie vyčistenie horšie dostupných miest. Kefka IONICKISS KIDS je vhodná pre mliečny aj stály chrup.

Na ešte precíznejšie čistenie a úplne prvé zúbky sú vhodné jednozväzkové hlavice (single tuft, solo), ktoré navyše pomôžu s čistením zákerných zákutí spojených s nosením strojčeka. Nasadením hlavice SINGLE TUFT na telo kefky KIDS získate unikátnu detskú ionizačnú jednozväzkovú kefku (sólo kefku).

Ak máte doma malého technika a túži po kefke, ktorá vrní,  doporučujeme ionizačnú sonickú kefku IONPA TRAVEL, ktorá vďaka svojej veľkosti dobre padne do detskej ruky a menšia hlavica IONPA TRAVEL s kónickými soft vláknami ľahko zatočí so zubným povlakom.

Aj prvý zúbok si zaslúži byť čistý!