Iónový bozk zo zeme vychádzajúceho slnka

Sviatok svätého Valentína, ktorý sa oslavuje 14. februára, so sebou prináša oslavy lásky a intímneho partnerstva. Však sa tiež jedná o sviatok všetkých zamilovaných. Aj v našom kraji sa stáva čoraz viac obľúbeným. Prečo nie? Nikdy nie je dosť príležitostí osláviť lásku. Na Valentína mnohé páry vyrážajú na rande a využívajú zvláštne príležitosti na spoločne strávený čas a oslavu svojho vzťahu bez ohľadu na jeho dĺžku a ich vek.
 

 

Sviatok svätého Valentína je tiež spojený s valentínkami. Ide o malé aj väčšie milostné odkazy, ktorými sa jeden druhému vyznáva zo svojej lásky. Valentín a vytvorenie valentínky je tiež príležitosťou, ako osloviť svojho vyvoleného partnera. 14. februára po celom svete vzniká množstvo nových vzťahov.

Partneri sa často obdarovávajú darčekmi, ktoré im majú urobiť radosť. Často sa jedná o kvety, niečo dobré na zub, ale tiež môže ísť o väčšie alebo hodnotnejšie darčeky.

My pre vás máme tip na zdravý darček zo zeme vychádzajúceho slnka. K láske patria aj bozky a s kefkami IONICKISS budete na ten valentínsky perfektne pripravení. Iónový bozk ionizačných kefiek totiž znamená krásne čisté zuby a svieži dych.

 

Ako to vlastne funguje?

Tak ako všetko v prírode, aj zdravie zubov v ústnej dutine je výsledkom „hry“ kladných a záporných iónov. Povrch zubov má totiž záporný náboj a opačná polarita povlaku spôsobuje, že priťahuje zubný povlak, ktorý na zuboch drží pomocou iónovej väzby. Preto sa povlak na našich zuboch usadzuje prakticky neustále po každom jedle.

Japonci s princípom ionizácie, ako spôsobom boja proti zubnému povlaku, pracujú už od roku 1985. Teraz ho akurát pretvorili do podoby ionizačných zubných kefiek IONICKISS. Tie využívajú silu ionizácie tak, že je pri čistení povlak odpudzovaný od povrchu zubov – ako pri používaní magnetu.

Ionizačné zubné kefky nie sú žiadnym futuristickým nástrojom. Na prvý pohľad vyzerajú podobne ako klasické. V rukoväti však majú zabudovanú lítiovú batériu, ktorá je pripojená k titánovej tyčinke prechádzajúcej kefkou. Na rukoväti je tenký kovový pásik, ktorého sa musí človek pri čistení dotýkať vlhkou rukou. Tak sa vytvorí uzavretý kruh, kde cirkulujú záporné ióny. Tie narušia iónovú väzbu medzi plakom a zubom a vďaka ionizácii bude zubný povlak odpudzovaný od povrchu zuba smerom k hlavici kefky. Na toto čistenie nie je potrebná zubná pasta, vyrieši ho samotná fyzika. Štúdia ukazuje, že s ionizačnou zubnou kefkou budú zuby o 48 % čistejšie, a to aj na ťažko dostupných miestach.

 

Zakúpiť možno manuálne aj sonické ionizačné zubné kefky. Okrem ich jedinečnej technológie zaujmú aj faktom, že po zhruba dvoch mesiacoch, ako je štandardne odporúčané, nie je nutné meniť celú kefku ale iba výmennú hlavicu, čo je nielen ekonomické, ale aj ekologické.

Revolučné zubné kefky IONICKISS sú skvelým tipom na valentínsky darček, ale aj pre všetkých, ktorí radi skúšajú nové veci, a ktorým záleží na ich zdraví.