Jednozväzková kefka IONICKISS

Single, single tuft, solo, sólo, sóličko, jednozväzková kefka - skrátka veľmi dôležitá kefka mnohých mien. Poďme sa jej pozrieť na zúbok a povedať si, na čo slúži a ako ho používať. 
 
 
 
Jednozväzková kefka je viac než vhodná na čistenie zle dostupných miest. Hlavica je tvorená zväzkom kratších a jemných vlákien. Je podstatne menšia ako ostatné štandardné hlavice a je navrhnutá tak, aby sa dostala do ťažko prístupných miest v ústnej dutine. Naše zuby nemajú rovné ani dokonalé tvary a plochy. Najúčinnejšie je čistiť každý jednotlivý zub zvlášť. Kefka umožní dôkladné čistenie povrchu jednotlivých zubov. Vhodná je tiež pri čistení zubov s fixnými rovnátkami a k dočisťovaniu malých detských zúbkov.

Ako správne používať jednozväzkovú kefku IONICKISS?

Akákoľvek manuálna aj sonická kefka IONICKISS môže byť jednozväzkovou kefkou a to tak, že jednoducho zložíte hlavicu, ktorú bežne používate na denné čistenie, a nahradíte ju hlavicou SINGLE TUFT. V okamihu tak získate unikátnu ionizačnú jednozväzkovú kefku. Výdatná sila iónov vám tak pomôže ľahšie odstrániť zubný povlak z povrchu zubov.
 
 
 
Single_tuft_hlavice
 
 
 
Ako teda na to? Jemným tlakom oprite vlákna hlavice pod uhlom cca 45° proti zubu. Kefka sa roztvorí do malého vejára. Zuby začnite čistiť jemnými krúživými pohybmi a nezabudnite na líniu ďasien. Zuby si takto jeden po druhom dôkladne vyleštite.
 
Na osvojenie správnej techniky čistenia je zo začiatku vhodné zuby sólikom iba dočisťovať. Tzn. vyčistiť si zuby tak, ako ste zvyknutí a sólo kefku použiť iba na zle prístupné miesta. Vo chvíli, keď si zvyknete a naučíte sa s jednozväzkovou kefkou efektívne pracovať, môžete ňou nahradiť väčšiu hlavicu a čistiť s ňou všetky zuby, len musíte byť precízny a trpezliví:)

V prípade, že si nie ste ani po prečítaní článku istí správnym využitím jednozväzkovej kefky, odporúčame návštevu ordinácie zubnej hygieny, alebo sa môžete obrátiť na našu poradňu IONICKISS (poradna@ionickiss.cz)