Inovatívne ionizačné-sonické zubné kefky IONICKISS

_A3A7441Určite ste už počuli o procese ionizácie vzduchu, ktorý nám pomáha dýchať v uzatvorených priestoroch kvalitnejší vzduch a tak nás chráni pred chorobami. V Japonsku túto technológiu zdokonalili a pomocou tejto technológie vymysleli ionizačné zubné kefky IONICKISS, ktoré čistia zuby a ďasná tak dokonale, ako nič iné. Táto úplne nová rada zubných kefiek teraz prichádza aj na slovenský trh. Prečo by ste mali o tom vedieť a ako vlastne tá hi-tech technológia funguje?

Ako prvé je potrebné spomenúť, že rada IONICKISS čistí zuby až o 48% efektívnejšie, než akýkoľvek iný druh zubných kefiek. Klinické štúdie preukázali, že čistenie zubov s manuálnou, či elektronickou zubnou kefkou, u väčšiny ľudí odstráni iba 50% povlaku zo zubov a ďasien. To je jedným z dôvodov, ktoré nás časom nútia navštíviť ordináciu zubného lekára. S pomocou ionizácie si poradíte aj vy zo zubným povlakom aj na ťažko dostupných miestach, a to bez vynaloženia úsilia pri čistení zubov či predĺženou dobou čistenia. A ako je to možné? Ono to zas nie je až tak hi-tech. S ionizáciou pracoval už Einstein, len mu nenapadlo pomocou ionizácie čistiť aj chrup. Proces ionizácie ku ktorému dôjde pri použitý zubnej kefky spočíva v tom, že sa mení iónová väzbu medzi povlakom a zubom, tým že sa odpudzuje povlak od povrchu zubu smerom k hlavici zubnej kefky. Zjednodušene povedané, funguje podobne ako magnetická príťažlivosť. Pomocou tejto patentovanej technológie si doslova vyleštíte zuby pri každom čistení chrupu. Zuby sú tak oveľa čistejšie, bez povlaku a šetrnejšie k vašim ďasnám, a to dokonca aj bez použitia zubnej pasty.

Prvé revolučné zubné kefky IONICKISS vstúpili na Japonský trh už v roku 1995 a revolúcia v dentálnej hygiene sa mohla začať. V roku 2009 prišla ďalšia.  Svetlo sveta uzrela jediná kefka, ktorá kombinuje sonickú a ionizačnú technológiu čistenia a poskytuje tak tú najlepšiu možnú starostlivosť o zuby na svete. Ako dokázala štúdia vykonaná v Japonsku, pri príležitosti jej vynálezu, výsledok je ešte o chĺpok lepší, ako manuálne kefky IONICKISS. K perfektne vyčisteným zubom s ňou dospejete už za 2 minúty. Teraz si ju môžete dopriať aj vy, v Českej republike, napríklad vo forme elegantného cestovného modelu IONPA TRAVEL. Ide o prenosný model na AAA batérie, ktorý je dodávaný v praktickom puzdre s dvoma výmennými hlavicami, ktoré môžete kedykoľvek dokúpiť a kefky používať aj naďalej. Vďaka kompaktnej veľkosti sa ľahko zmestí do kabelky, či kozmetickej tašky. Má dva režimy čistenia.

Pokiaľ nie ste fanúšikom výmenných batérii, môže byť pre vás tou správnou voľbou IONPA HOME s nabíjacím USB stojanom. Zubná kefka je vybavená s displejom, ktorý vám zobrazí, ktorý zo štyroch možných režimov používate, kedy bude potrebné batériu nabiť, alebo kedy je potrebné vymeniť hlavicu zubnej kefky. Spolu zo zubnou kefkou dodávame dve mäkké hlavice. Zubná kefka disponuje výnimočnými funkciami dôkladného, hlbokého čistenia, taktiež poskytuje aj masážnu či bieliacu funkciu.

Asi všetci vieme, že zdravé zuby sú základom zdravia. S radou IONICKISS im poskytneme tú najlepšiu možnú starostlivosť dvadsiateho prvého storočia. Bez ohľadu na to, ktorý model zubnej kefky z rady IONICKISS si vyberiete, s ich používaním budete o krok bližšie k dokonalej ústnej hygiene.