Ionizačná kefka: Inteligentné riešenie čistenia zubov nielen na cestách

Po viac ako roku v pandémii sa asi všetci tešíme až zase niekam vyrazíme. Milovníci aktívnej dovolenky balia na hory a cyklovýlety, fanúšikovia slnka a šumenia vĺn skúmajú, kam všade sa dá ísť natiahnuť na pláž a ochutnávať plody mora. Niekto cestuje naľahko, niekto so sebou ťahá knižnicu a večerné róby. Na čistenie zubov ale musíme myslieť všetci. Jedinečné ionizačné kefky, ktoré sú na slovenskom trhu k dostaniu už rok, sú ideálnym riešením, nech už sa chystáte kamkoľvek. Prečo?

Proces ionizácie, princíp na ktorom kefky IONICKISS pracujú, totiž umožňuje vyčistiť si zuby až o 48% efektívnejšie, než by ste to dokázali s ktoroukoľvek inou kefkou. Ako je to možné? Z klinickej štúdie, ktorá skúmala efektivitu ionizačných kefiek, totiž vyplynulo aj to, že väčšina ľudí pri čistení odstráni (manuálnou alebo elektrickou kefkou) iba 50% povlaku zo zubov a ďasien. A ten je, ako je známe, začiatkom všetkých problémov, ktoré nás skôr alebo neskôr privedú do ordinácie zubného lekára. Do tej sa ale po návrate z dovolenky naozaj vydať nechcete. Navyše s revolučnou manuálnou kefkou IONICKISS ORIGINAL udržíte čisté aj ťažko prístupné miesta ústnej dutiny, a to bez vynaloženia osobitného úsilia, či dlhšej doby čistenia. Ako to?

Ako kefky IONICKISS fungujú?

Môže za to práve ionizácia. Teda fyzikálny proces, ku ktorému pri použití kefky dochádza. Ten mení iónovú väzbu medzi povlakom a zubom a priťahuje povlak od povrchu zuba smerom k hlavici zubnej kefky. Zjednodušene povedané, funguje podobne ako magnetická príťažlivosť. S pomocou tejto patentovanej technológie si pri každom čistení v ústach doslova vyluxujeme. Zuby sú tak bez povlaku rýchlejšie, čistenie je šetrnejšie k vašim ďasnám. Dokonca sa zaobídete aj bez použitia zubnej pasty, čo určite ocení každý, kto si svoju batožinu nesie na chrbte, vezie na bicykli alebo cestuje s vybavením na surfovanie, rybárčenie či ďalšie aktivity. Stačí vám ionizačná kefka a trocha čistej vody. Či už trávite dovolenku v divočine alebo v kempe, mať dokonalé čisté zuby po každom čistení nikdy nebolo jednoduchšie.

Zdravé zuby celej rodiny

Japonský vynález je jedinou kefkou na svete, ktorá funguje na ionizačnom princípe a teraz, viac ako 25 rokov od svojho vzniku, začína byť dostupná aj obyvateľom starého kontinentu. Česká republika je prvou krajinou Európskej únie, kde sú kefky IONICKISS k dostaniu. Hneď potom nasleduje Slovenská republika. A to nielen v e-shope samotnej firmy, ale aj v celom rade veľkých dodávateľov ako je alza.sk, pilulka.sk alebo v kamenných predajniach drogérie dm. Kúpite tu ako kefku samotnú, tak hlavice, ktoré môžete kedykoľvek vymeniť a kefku používať ďalej, bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Kefky sú k dostaniu samozrejme aj v detskej verzii. Kúpte si teda k tohtoročnej dovolenke aj dokonale čistý chrup a zdravé ďasná pre celú rodinu a odmeňte sa nielen v lete, ale aj do budúcnosti.

Najlepší parťák na cesty

Ešte o niečo lepší výsledok, ako s manuálnou kefkou ORIGINAL môžete dosiahnuť s cestovnou kefkou IONPA TRAVEL, ktorá je svetovým unikátom. Kombinuje totiž sonickú a ionizačnú technológiu čistenia a poskytuje tak tú najlepšiu možnú starostlivosť o zuby na svete. K dokonale vyčistenému chrupu s ňou dospejete už za dve minúty. Prívlastok cestovné nosia preto, že sú mimoriadne kompaktné a ľahko sa zmestia do akejkoľvek kozmetickej taštičky či kabelky. Navyše sú dodávané v praktickom puzdre, ktoré bez problémov znesie všetky presuny medzi hotelmi, letiskami či stanicami. Ak máte pred sebou dlhšiu cestu, vôbec sa nebojte ju proste vhodiť do kabelky, či inej príručnej batožiny. Tiež IONPA TRAVEL, ktorý funguje na AAA batériu (tá je súčasťou balenia, rovnako ako dva kusy výmenných hlavíc), umožňuje použitie bez zubnej pasty a puzdro vetrá, takže vám kefka vyschne, aj keď ho po použití ihneď zavriete a utekáte k letiskovej bráne či na nástupište. Špeciálne pri cestovaní lietadlom, ktoré komplikujú bezpečnostné predpisy, oceníte, že nemusíte riešiť zubnú pastu. Žiadne prestupy a presuny už vám nezabránia v tom, aby ste dodržiavali ústnu hygienu par excellence. Jednoduchšie než s IONPA TRAVEL to už byť nemôže.

Či už túžite po čomkoľvek...

Kefka IONPA TRAVEL je vlastne mobilnou verziou kefky IONPA HOME. Pretože funguje na batérie a nemusí sa nabíjať, môžete si ho vziať úplne kamkoľvek. Je tiež ľahšia, menšia, a aj vďaka tomu, že nepotrebuje zubnú pastu, šetrí miesto. Milovníci sonickej technológie si ju teda môžu vziať so sebou úplne kamkoľvek. Nielen na dovolenku, ale aj do práce, do školy, na služobnú cestu alebo na rande. Perfektne čisté zuby, za všetkých okolností budú potom tou vašou najlepšou vizitkou. A výdavky, ktoré ušetríte za zubného lekára, vám napríklad otvoria cestu k ďalšej vysnívanej dovolenke. Či už túžite po exotike a dobrodružstve, alebo pokoji a samote, efektívne a precízne čistenie zubov oceníte úplne všade.