Ako si účinne čistiť zuby bez použitie pasty?

Zdraviu škodlivé zložky v potravinách sme sa už naučili ako-tak strážiť. Zabúdať by sme ale nemali ani na bežnú kozmetiku a čistiace prípravky, ktoré obsahujú celú hromadu zdraviu škodlivých látok.

Otazník ze zubní pasty IONICKISS

Zubné pasty bežne obsahujú desiatky nebezpečných chemických látok, ktoré sa cez sliznicu úst dostávajú do nášho tela. Pasty väčšiny komerčných značiek obsahujú konzervanty, sladidlá, umelé farbivá, parabény, parafín, vazelínu, silikón, ropné deriváty alebo geneticky modifikované suroviny.

V klasickej drogérii pastu bez týchto škodlivín nezoženiete. Hoci rad vyššie spomínaných látok sa v pastách vyskytuje v stopovom množstve, dostávajú sa do nášho tela so železnou pravidelnosťou a od útleho detstva.

Fluorid vo vysokých dávkach môže škodiť

Vedeli ste, že fluorid ako jedna zo základných zložiek všetkých zubných pást môže pri dlhodobej konzumácii poškodzovať našu nervovú sústavu?

Vysoké dávky fluoridu (viac ako 4 mg u dospelého muža a 3 mg u dospelej ženy) nepriaznivo ovplyvňujú funkciu štítnej žľazy a môžu mať aj rakovinotvorné účinky. U dvojročného dieťaťa predstavuje toxická dávka fluoridu cca 40% a u šesťročného asi 70% tuby bežne dostupnej dospeláckej zubnej pasty! To je hlavným dôvodom, prečo pasty pre deti do cca 6 rokov fluorid spravidla neobsahujú.

Riešením je ionizačná zubná kefka

Zubná kefka IONICKISS predstavuje skutočnú revolúciu v čistení zubov. Unikátna patentovaná technológia zaručuje, že povlak je odpudzovaný od povrchu vašich zubov podobne, ako pri použití magnetu.

Klinické štúdie dokazujú, že vďaka ionizačnej zubnej kefke sú zuby o 48% čistejšie a to aj v ťažko prístupných miestach. Navyše bez nutnosti použitia zubnej pasty.

Skúste to bez pasty

Ak nie ste priaznivci alternatívnych metód a nechcete si čistiť zuby koreňom, kôrou alebo vetvičkou stromu Salvadora Persica, vyskúšajte japonského samuraja v boji so zubným povlakom - zubnú kefku IONICKISS bez použitia zubnej pasty. Ak si nedokážete predstaviť svoje ráno bez sviežeho pocitu v ústach, skombinujte ionizačnú kefku s pastou na rastlinnej báze.